Kako preživljavam svaki dan(nešto kao dnevnik)

11 Mar, 2013

Ovo nema nigde

Generalna — Autor nesigurannered @ 17:37
Krenem ti ja tako kući na taxi, kad on na zaobilaznicu, a ja pitam mojim putem ne ide, jaooo kuka on, zatvorili put, pa kako će sad, odveze me čovek skroz tamooo, pa traži, kuka, pola sata me vozio, pa stao na taxi stanicu da vidi nekog ko će da se vrati ovim putem gde ja treba da izađem, pa kad će da otvore, ne znam ni ja. A ja mislila zatvorili put jer će da rade opet, da ga popravljaju, što traje već godinama, a ono ljudi bacali neke šljunkove šta li radili, ovi što žive tamo, bune se što im ne rade put, a jes kako je nama. Misle oni ja volim što je put kao atomska bomba da je pala, ma i gore, i danas što sam se vozala sat ipo možda i više, a šta sam za to vreme mogla da uradim, eee. Srbijo, majko, šta nam radiš...ma šta ti, ovi što su na vlasti, eee, tri godine ne mogu put da završe, a ja da gubim i ono vreme što nemam, i da dajem pare što nemam. Al čini mi se da duže rade taj put, mada ko se seća...ove rupe stoje tri godine, a pre toga možda je i gore bilo, nad onom kaldrmom... Stvarno ovo nema nigde!

Komentari

 1. Hehehe, znam da te neću utešiti, ali zamisli tek kako je u Ruandi!

  Autor roksana — 14 Mar 2013, 12:59

 2. Curo moja previše plačeš. To je samo konstatacija koju sam izvukao iz tvojih mnogobrojnih tekstova. Ne želim apsolutno da ti kažem da to nije u redu. Ako smo tako napravljeni, da plačemo, valjda za to postoji neki razlog i možda nam čini i dobro. Samo sam ti hteo ukazati na to da ima i drugih mogućnosti, na primer: baš me briga!

  Autor i ja imam dnevnik — 23 Mar 2015, 16:25

 3. Стоматология в Москвe eвропейские матрериалы
  https://dentaquest.ru/
  Нам доверяют многие.Комплексный подход. Гарантия качества. Быстрое лечение. Услуги: Правильный прикус, Отбеливание, Восстановление зубов.
  https://dentaquest.ru/

  Autor Annasit — 02 Dec 2021, 11:12

 4. Amazon Relational Database Service (RDS)

  Autor JhoanaGaft — 10 Mar 2022, 03:37

 5. Amazon Relational Database Service (RDS)

  Autor JhoanaGaft — 14 Mar 2022, 16:59

 6. Увеличивай горизонты макияжа с помощью палеток теней NYX.

  Autor EmmaGaft — 01 Apr 2022, 12:19


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs