Kako preživljavam svaki dan(nešto kao dnevnik)

05 Mar, 2013

U mojoj glavi...

Generalna — Autor nesigurannered @ 19:25
Danas mi je bilo loše, nisam išla u školu. Prespavala sam skoro ceo dan, da ne bih morala da pijem lek kako bi prestali bolovi. Kad spavam ne osećam ništa. Popodne mi je bilo malo bolje, pa sam ustala da pojedem nešto. Legla sam opet i počela da razmišljam o svom životu. Ja ustvari mogu da se borim za ono što želim, čak imam plan kako ću stići do cilja, ali sam toliko lenja, ne radi mi se ništa od toga, mrzi me da se pokrenem. Razmišljala sam o ljudima koje viđam svakog dana. Nikome se ne sviđam zaista, svi bi nešto menjali na meni. Samo me je jedna osoba prihvatila ovakvu kakva sam, zato je i cenim. Kad god uradim nešto loše, svi me kritikuju a ona mi kaže bravo mico, ljubi te **** :) volim je zato što je opičena toliko i zato što je jedina uspela da me izvuče sa dna. Zato što je jedina koja me zove da pita kako sam a ne kad joj treba nešto. I zato što smo se godinu dana samo dopisivale, godinu dana se nismo videle i čule jedna drugoj glas, a ja sam je pozvala sa broja koji nema i rekla samo 'e' , a ona je odmah znala da sam to ja. Zahvalna sam što je imam u svom životu, i ako se sad ne čujemo tako često, zato što znam da njen život nije ni malo lak, grozan je, mnogo gori od mog, ali ona se izborila. U mojoj glavi i ja sam se izborila, ali mrzi me da se pokrenem bilo šta da uradim, a posebno sad kad mi je loše. Stvarno sam mnogo lenja, Bože me sačuvaj.

Komentari

 1. Svi smo lenji ponekad,pogotovo kad nam u životu ne cvetaju ruže.Ali,ako uspeš,uspela si stvarno,uprkos svemu...a nekad je stvarno teško,znam.Dobro je da imaš nekog takvog pored sebe,neguj prijateljstvo:)

  Autor endzylove — 06 Mar 2013, 11:27

 2. Endzylove, trenutno sam i psihički i fizički oronula, čini mi se nemam snage ni za šta, a znam da ujutru moram da ustanem, pa da je kraj sveta. Jadno, veoma jadno. Hvala na komentaru :)

  Autor nesigurannered — 06 Mar 2013, 19:56

 3. sto se tice lijenosti. Svima nam dodje. to je virus. Samo da ne potraje. Evo recimo ja sad odoh da sredim kucu i ima da blista. ako bog da. Idi ustani i idi sta radi korisno protiv svoje volje ako ti je veliki nered a ako nije odmori i skupi snagu POSAO te cekaaa.

  Autor bozijasluga — 07 Mar 2013, 14:45

 4. Kod mene i kad se sredi je nered. I sama sam takva, teško se šta sredi kod mene, a i kad se sredi kratko traje. Trenutno nemam vremena ni za šta, trebalo bi da učim, ali nalazim vremena za sve, osim za to. Posustajem i na najmanjem koraku.

  Autor nesigurannered — 09 Mar 2013, 23:10


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs