Kako preživljavam svaki dan(nešto kao dnevnik)

03 Mar, 2013

Sanjala sam...

Generalna — Autor nesigurannered @ 18:51
Noćas sam sanjala najbolju drugaricu, tj.više i ne znam šta smo. Ona živi daleko, nekad smo se stalno čule, a sad veoma retko. Elem, sanjala sam kako je došla na skype, jer smo se poslednji put čule pre dve nedelje, a meni deluje kao da je prošla večnost. Od tad sam joj milion puta rekla da dođe na skype, ali ona nikako da stigne. Razumem to, jer zaista ima puno obaveza. Razmišljala sam o tome da joj napišem pismo, ali mi treba njena adresa, i tražila sam joj ali smo se raspričale o drugim temama i zaboravile. U snu je došla na skype i napisala mi da još uvek nema adresu i onda je samo nestala sa skype-a. Ne znam šta to znači, možda se bojim da ću je izgubiti. U stvari, ona je jedina koja vredi, sa njom sam svašta proživela, ona me je izvukla sa samog dna. I sada kada se ne čujemo mene uhvate neke bubice i počnem da ludim. U glavi mi je i onako haos, a kad se čujem sa njom smirim se bar na kratko. Možda mi je uteha to što je ona imala dosta teži život od mene, i da ću se i ja izboriti. Ali bez nje ne znam kako bih izdržala.

Komentari

 1. Zbrka...nekad san, nekad java.
  No, lepo je imati nekog ko nam pomaze da drzimo nos iznad vode.

  Autor merkur — 03 Mar 2013, 21:01

 2. Много је то свега на једну девојчицу, а опет, да ти немаш снаге у себи, ни искушења не би била толика, можда. Рекла бих ти да ту снагу радије користиш на оно што је до тебе, а то је да учиш и завршиш школу. Тако ће бар један разлог за свађу у кући бити мањи. А ако мислиш да ти је другарица вредна пријатељства, онда ти буди пријатељ њој. То што ти ставиш у своје срце, важније је од оног са чиме ћеш се срести. Само полако и редом, девојчице. :)

  Autor pricalica — 04 Mar 2013, 00:36

 3. Dobrodošla na blog!Kroz naš život prolaze mnogi ljudi,ali oni najbitniji ostanu i pomažu nam da ga živimo.Daljina nije problem,ali verujem da je teško kada ne možeš da popričaš sa njom kada god ti je potrebna.A,snovi...oni su uvek čudni i nekad ne znače ništa:)

  Autor endzylove — 04 Mar 2013, 10:10

 4. Merkur, jesam zbrka, znam. Možda konfuzno i pišem, jer misli mi idu tim tokom :D

  Autor nesigurannered — 04 Mar 2013, 16:51

 5. Pricalica, hvala na dobrom savetu, potrudiću se da završim školu i fakultet ako Bog da, mada mi je veoma teško jer sam često pod pritiskom da nešto moram i loše mi utiče na psihu, ali valjda je tako u ovim godinama da svi mislimo kako je kraj sveta, a u stvari je tek početak. Drugarica me je podigla iz blata, da se ne izražavam drugačije, kada sam bila slaba i jadna, ne volim da se prisećam tog perioda, sad sam još i dobro. Bez nje ne znam gde bih bila danas, ali nekako, nije da smo se udaljile, kad god se čujemo trudimo se da ispričamo što više, ali nije isto kao pre kad smo se stalno čule. Nije lako ići polako, ali pokušaću. Hvala još jednom! :)

  Autor nesigurannered — 04 Mar 2013, 16:52

 6. Endzylove, hvala na dobrodošlici! Pokušavam još da se snađem, vidim da svi pojedinačno odgovaraju na komentare, pa hajde i ja :D mada ovaj prethodni je dugačak pa sam morala da ga izdvojim, a izgleda ću i ovaj da razvučem :D
  U pravu si, više sam ljudi izgubila nego dobila, ali pretpostavljam da su oni pravi još uvek tu. Što se tiče snova, imam zaista uvrnute snove, ponekad se i plašim onog što sanjam. Veoma patetično. Svejedno, hvala na lepim rečima. :)

  Autor nesigurannered — 04 Mar 2013, 16:58

 7. imas snove na koje covjek nema uticaja i to je sudbina i za te snove treba tumac.

  a imas snove nase maste i podsvijesti isl. Nazovi prijateljicu - javi joj se i vidjet ces da je sve uredu.

  Autor bozijasluga — 04 Mar 2013, 18:20

 8. Bozijasluga, možda i nema značenja ovog sna, ali me plaši sve to. Hvala na savetu, pozvaću je što pre budem mogla :)

  Autor nesigurannered — 06 Mar 2013, 20:32

 9. možda joj puko net pa nestala sa skype :))

  Autor beliocnjakx — 07 Mar 2013, 09:02

 10. masata i podsijest takva vrsta sna nema znacenje ja mislim vec se tumace ozbiljni sni

  Autor bozijasluga — 07 Mar 2013, 14:40


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs