Kako preživljavam svaki dan(nešto kao dnevnik)

02 Mar, 2013

Prošla nedelja...

Generalna — Autor nesigurannered @ 21:22
Počeću od prošle nedelje koja mi je bila fatalna. Bila sam mnogo nervozna, i dalje sam, i plakala sam puno jer su svi vršili pritisak na mene, a nisam navikla na to i ne mogu da izdržim. Ne mogu da izdržim zato što u školi svi pričaju o maturskom, koji treba da spremam, ali nemam vremena jer moram da učim pravo koje ima od prilike 7483748374837873873927 strana, a kući ne mogu da učim, zato što se mama i tata stalno svađaju i da ih ne bih čula, pustim muziku i plačem. Onda mama dođe da mi puni glavu šta da upišem posle srednje i ja hoću da poludim, ali se setim da sam već luda i da nemam za šta da brinem :D Zatim stupa tata na scenu sa polaganjem vozačkog, treba na još neka 3 časa da idem, a mene glava boli od svega toga. Sinoć sam opet plakala i mama mi priča da ima mnogo gorih stvari oko kojih ću u životu da se nerviram, da su sve to gluposti, a ja ne znam šta ću pre da uzmem, i onda se samo nerviram i plačem, pa me mama organizuje kao i uvek, jer me nije naučila da se sama sredim, kao da će stalno da bude tu da sređuje moj nered. Nadam se da će na kraju sve biti dobro, da će ova 3 meseca što pre da prođu, i da ću se napokon srediti. Sakupiti sve delove sebe i pronaći se. Još uvek ne znam ko sam i šta želim dalje, ali znam da je pisanje nešto od čega neću odustati. A ima i još jedna stvar.

Komentari

 1. Samo lagano...Udahni duboko i razmisli... svi smo mi to prosli.saslusaj savete koje dobijas,pa zatim rezimiraj.Ipak ti trebas sama da odlucujes o svom zivotu.Sve ce proci.Opusti se.Pozdrav

  Autor luliput — 02 Mar 2013, 22:21

 2. Samo hrabro. Svi smo mi nekad prosli kroz to, na ovaj ili onaj nacin. Roditelji samo pokusavaju da ti pomognu, mada se tebi mozda cini na uvrnut nacin. Daj sve od sebe, organizuj se kako tebi odgovara i uvek ti budi na prvom mestu. Puno srece! Drzimo fige! Pozdrav :)

  Autor volimsesire — 03 Mar 2013, 01:31

 3. Hvala na lepim rečima, nadam se da ću uspeti nekako.

  Autor nesigurannered — 03 Mar 2013, 19:09

 4. ocigledno nemas snage da se boris. Samo znaj da takvi kao ti ima jos. Ustanes krenes i saocis se sa problemima. nece biti lako ali dio po dio. i kako se kaze bolje ista nego nista. vremenom ces vidjeti rezultate te borbe.

  Autor bozijasluga — 04 Mar 2013, 18:24

 5. Hvala na podstreku, bozijasluga, pokušaću, tj. pokušavam, ali snaga me izda i pre nego što počnem sa rešavanjem, jer me razmišljanje drobi. Ne znam kuda da krenem.

  Autor nesigurannered — 06 Mar 2013, 20:28

 6. Стоматология в Москвe eвропейские матрериалы
  https://americandental.ru/
  Нам доверяют многие.Комплексный подход. Гарантия качества. Быстрое лечение. Услуги: Правильный прикус, Отбеливание, Восстановление зубов.
  americandental.ru

  Autor Aellysit — 29 Nov 2021, 18:33


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs